Walking in Your Shoes

dare to wear even if it hurts…

IN RITM DE VALS

Salut,

Azi vom alerga in ritm de vals, pe „valurile Dunarii”.

Cum asa? Parca vad deja semnul intrebarii pe mimica fetei tale… Iti povestesc cum… nu e foarte complicat, si o sa-ti placa.

Asa am denumit ritmul de 3 pasi per inspiratie si 3 pasi per expiratie… si asta pentru ca gradele Celsius se apropiau de zero iar cele maxime de de 11. Read the rest of this entry »

No Comments »

Un rezultat surpriza…

Salut,

gyongy aici!

 

Sambata am ajuns in Monza, locul unde am inceput miscarea… Duminica dimineata am si iesit pe pista.

Am facut febra musculara bineinteles, dupa perioada asta haotica, de dute-vino, de mers cu autocare, cu metrouri, cu trenuri, cu avioane, cu microbuze, de carat bagaje pe scari in sus si in jos, de inghetat prin statii, cu asteptari, cu bagaje trimise inainte, care nu mai soseau… miserupism total… Read the rest of this entry »

2 Comments »

“Condimente”, care fac din alergarea ta “un deliciu”!

Salutare!

Bine te-am gasit!

Saptamana trecuta am pozat pentru tine pista de unde incep alergarea!

… si daca in primul articol, nu am reusit sa te fac sa incepi sa alergi, care pe langa frumusete, iti este si la indemana, te ajuta sa ai rezultate bune in mai multe domenii ale vietii, am decis sa mai fac o incercare. Read the rest of this entry »

No Comments »

Cum sa te simti excelent in propria ta piele… ACUM!!!

 

 Salut! gyongy sunt…

E primul meu articol pentru tine, in care vreau sa iti vorbesc despre cat este de important sa faci miscare zilnic, dar nu prin bucatarie, nici prin casa, facand curat  ;) )

Ma voi axa mai mult pe experienta mea, nu foarte vasta ce-i drept, pe ceea ce am observat la mine, in ideea ca tu sa-ti iei ceea ce iti place, e valabil si potrivit pentru organismul tau. Read the rest of this entry »

5 Comments »