Walking in Your Shoes

dare to wear even if it hurts…

Welcome to Walking…

on December 19, 2012

 

Salut!

Gyongy sunt.

Ideea acestui blog mi-a venit in primavara asta, dupa ce am facut cursul de dezvoltare personala online “Impulsul pentru vocatia ta” a lui Pera Novacovici.

A fost un moment crucial pentru mine, un nou inceput, din toate punctele de vedere posibile.

Imagineaza-ti un copil, care stie din instinct, ca trebuie sa se ridice inainte sa inceapa sa mearga, si cauta sa se agate de ceva, care sa-l ajute sa se ridice.

Imi amintesc, eram in punctul zero, chiar sub… Pana atunci eu nu am stiut, ca trebuie sa am o vocatie, o pasiune, pe care sa o dezvolt in abilitate, si din care sa pot sa si traiesc. Si ma uitam imprejur, ca si copilul ala mic, sa ma prind de ceva, sa incep cu ceva. Asa am inceput cu miscarea. Important a fost sa incep de undeva, pentru ca sa pot atrage lucrurile pozitive in viata mea. Asta s-a si intamplat.

Prima pasiune a mea sunteti voi, oamenii. Desi sunt introvertita, mereu am fost atenta la oamenii din jurul meu si nu numai, la necesitatile lor … Am cautat sa nu fiu o povara pentru nimeni, din contra, sa fac bine, chiar cu simpla mea prezenta.

Pe parcursul timpului am constatat, ca oamenii ma iubesc, se simt bine cu mine, reusesc sa empatizez. E un sentiment care ma implineste. Dar mi-am dat seama, ca nu e suficient, desi asa s-ar parea. Aceste experiente nu trebuie sa se opreasca la mine, ci va trebui sa le dau mai departe si pentru asta sunt aici.

Si sunt convinsa, ca impreuna vom reusi sa dam culoare vietii noastre, asa ca e randul meu sa ma pun in “papucii tai” :p ( astept papucii tai, dar nu ca sa mi-i dai ;) ) )

Te intampin cu un zambet :) , o imbratisare si un calduros “bine ai venit”!

Iata si piesa, care m-a pus in miscare de fiecare data, anul acesta… sper sa-ti placa si tie…

Astept cu interes si mult drag vizitele tale!

Cu prietenie,

gyongy

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>